Nye medlemmer

 

            
Styrke - fokus - koncentration - smidighed - ro - samarbejde - oplevelser er nogle af de begreber vi som klatrere bruger om sporten
            
 
            
Giraffen klatrer vi på alle niveauer. Aldersfordelingen er at ca. halvdelen er mellem 8 og 15 år. Klubben fokuserer på det vi i klatreverden kalder toprebsklatring, Føring og bouldering. 
Klatreklubben Giraffen er medlem af Dansk idrætsforbund og Dansk klatreforbund. 
 
 Alle er velkomne til at komme en lørdag og få en prøvetime! Tag fat i formanden eller næstformanden og få en aftale.
             
            Vi har 3 slags hold: 
1) Junior 10-15 år,
2) Familie klatring ( 1 voksen og 1 barn  ( begge tilmedl på egen profil ))
3) Voksne 15+ år 
             
 Junior holdet er opdelt i 2: Et for nye klatrere hvor vi fokuserer på teknik, leg, smidighed og styrke. Formålet er at opbygge en godt forhold til klatresporten. Det andet hold er for øvede klatrere hvor vi fokuserer på styrketrænning, avanceret teknik og forberedelse på udendørsklatring.

            
 
 Voksen er for alle over 15 år! Man kan tilmelde sig året rundt. Nye klatrere tilbydes introduktion og kurser i klatring under forbundets retningslinier. Vi fokuserer på teknik, styrke og den gode oplevelse samt et højt sikkerhedsniveau.
             
 Familie klatring er et koncept hvor familier med børn kan komme igang egne børn og selv sikre. I praksis gives der et Sikringskursus til den voksne. Det giver en meget positiv oplevelse at klatre sammen med mor eller far. Det giver også mulighed for at starte ens børn op i sporten før de er modne nok til juniorholdet på egen hånd.