Hvad kan jeg gøre for min klub

Klubben er drevet af frivillige som alle betaler fuldt kontingent selvom de hjælper ugentligt året rundt og de gør det med et smil. Derfor vil vi meget gerne have en hånd fra dig også så vi kan blive ved med at have en god klub med et højt niveau.

I løbet af året har vi en del arrangementer og konkurrencer. Der mangler vi altid en hånd med at stille materiale frem, købe kaffe og kage, bage, rydde op og bidrage til at dagen bliver en god oplevelse for alle.

Hver lørdag holder vi træning for meget unge mennesker som ikke selv kan sikre. Vores instruktører og trænere står for sikkerheden og indlæring men vi mangler altid en ekstra voksen 15+ år som har lyst til at hjælpe med sikringsarbejdet. Det eneste det kræver er et simpelt kursus i sikringsteknik som vi giver i klubben og så lysten til at have med børn at gøre. Det er altid en kæmpe hjælp.

Er du forældre til et medlem kan du også hjælpe ved at sørge for at de unge mennesker kommer 5 minutter før træning og har et stykke frugt eller en bolle med til pausen.

Endelig leder vi altid efter midler til at udvide klubbens faciliteter så sidder du for enden af regnbuen med en grydefuld guld eller kender den rigtige fond eller projekt så vil vi også meget gerne høre det

Med venlig hilsen

bestyrelsen