Klubmodul henter siden
Bornholm tur
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Hvor?
Moseløkke stenbrud (http://bornholm.info/da/article/klatring-i-mosel-kken-stenbrud) ca. 2 km vest for Allinge


Hvornår?
D 21 maj - d. 24 maj. Vi mødes på pladsen Fredag eftermiddag og rejser Mandag eftermiddag.
Der er mulighed for at overnatte på www.egelokke.dk/naturlejrplads/ en hyggelig natur-campingplads (med bad og toilet) for 25 kr. pr. person pr. nat. Husk det er Camping! Telt, sovepose, Trangia etc.Hvem?
Turen er for alle medlemmer af klatreklubben Giraffen.
For klubbens alleryngste, kan det blive en stor oplevelse at komme på klipper, men det kan være hård og det er ikke sikkert de kommer særligt højt op. Er du i tvivl om dit barn skal med, så spørg instruktørerne i klubben.Transport?
Alle deltagere skal være selv transporterende eller skal selv aftale med andre om transport.Pris?
Alle deltagere afregner selv med bilens chauffør således at udgifter til benzin og færge/bro deles ligeligt mellem alle personer i bilen.

&nbspTilmeldingsgebyret er til fælles aftensmad over bål 1 -2 aftner. 

Hvordan?
Klubbens instruktører vil opsætte topreb. For erfarne medlemmer er der mulighed for sportsklatring. Alle deltagende medlemmer med erfaring i at sikre forventes at tage del i sikringsarbejdet.Hvad skal jeg have med?
Alle deltagere skal selv medbringe ALT til turen.
Husk mad, slik og kage. Husk især at medbringe rigeligt at drikke. Der er ingen indkøbs muligheder på stedet og nærmeste toilet er ved Egeløkke natur-campingsplads.

Forhåbentligt får vi brug for sol creme, men vær forberedt på lidt af hvert. Altså tag tøj med efter vejret og husk en varm trøje.
Medlemmer uden egne seler og sko kan i den udstrækning vi har nok, låne af klubben. Man er selv ansvarlig for at låne og medbringe udstyr. Evt. må enkelte medlemmer dele udstyr.Sikkerhed:
Ingen klatring uden hjelm! ALLE SKAL bære hjelm når man færdes nedenfor og på klipperne. Også dem der ikke klatrer! Klubben råder over en del klatrehjelme, som man selv låner og medbringer. Alternativt kan man bruge cykelhjelm - dog helst en hjelm uden for store huller.Ansvar:
Klubbens (forbundets) forsikring dækker ikke klatring på klipper. Men de fleste private familieforsikringer dækker klatring med topreb på klipper.

Tjek selv.
ALLE børn under 12 år SKAL have en voksen med der er ansvarlig for barnet under hele turen. Børn, der tilmeldes uden at egne forældre tager med, SKAL have en aftale med en anden voksen deltager.
En voksenhjælper kan max have ansvaret for 4 børn under 12 år.

Vores instruktører er KUN ansvarlige for det klatretekniske og ikke for medlemmernes øvrige færden ved klipperne. Det forventes at alle efterlever de regler der udstikkes for færden på klipperne.

 nbsp
Tilmeldte
13 /50
Tilmeldingsfrist
01.05.2021
Tidspunkt
21.05.2021 kl. 13.00 - 24.05.2021 kl. 16.00
Sted
moseløkken
Antal tilmeldinger
Total
Kørsel: